Organisaties in Putten

Ontdek onze 10 organisaties en initiatieven

Humanitas
Heb jij affiniteit met financiële vragen? Vind jij het leuk om mensen echt verder te helpen en zo het verschil te maken? Dan zoeken we jou voor ons financieel café, de thuisadministratie en/of financiële begeleiding van statushouders in Putten.
Inloophuis Hart van Putten
't Hart van Putten is dé ontmoetingsplek midden in het centrum van Putten waar iedereen van harte welkom is! Je kunt er een kop koffie of thee drinken. Het inloophuis biedt een fijne gelegenheid om met andere mensen in contact te komen. Er wordt gezellig gepraat, maar een spelletje doen met elkaar kan ook. Gastheren en gastvrouwen zorgen voor de ontvangst, voor koffie en thee en bieden een luisterend oor. De tuin achter het inl Lees meer...
Jeugd-Punt
Jeugd-Punt is er voor alle jongeren in Putten, dus ook voor jou! We bieden coaching, weerbaarheidstrainingen en verschillende activiteiten als spelletjesmiddagen en inloopavonden aan. Het liefst allemaal in samenwerking met jou (en je omgeving), want jij weet tenslotte het beste wat je wil. Heb je een hulpvraag of een tof idee? Laat het weten!
Icare Thuisbegeleiding
Icare Thuisbegeleiding versterkt de eigen regie van de cliënt. Passende ondersteuning, praktisch en oplossingsgericht. De focus ligt op wat de cliënt wél kan.
Mentorschap Overijssel Gelderland
Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland adviseert en ondersteunt bij het zoeken van een mentor voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen.
Norschoten locatie Putten
Zorgorganisatie Norschoten is dé specialist in de regio op het gebied van hoogcomplexe zorg en behandeling. Norschoten laat een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Van hart tot hart krijgen cliënten bij ons zorg, behandeling, welzijn en wonen vanuit een veelkleurige christelijke identiteit. Norschoten zorgt duidelijk anders. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met de cliënt. Met focus op zeggenschap en betrokkenheid van de cliënt bieden wij zorg, welzijn, be Lees meer...
Stichting Welzijn Putten
Welzijn Putten is een betrouwbare en betrokken partner in de samenwerking. Met een laagdrempelig en toegankelijk imago zijn we een partij waar iedereen altijd aan kan kloppen, ongeacht of we het antwoord hebben. Wij zijn het onafhankelijke aanspreekpunt, denken mee met inwoners en andere partijen en kunnen ze met andere organisaties in contact brengen.Als klanten of andere stakeholders dan een vraag stellen ervaren ze duidelijkheid en professionaliteit. Mensen weten wat ze aan ons hebb Lees meer...
Jeugdfonds, Sport & Cultuur
Geen geld om mee te doen?In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.Wij betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen.
ZorgDat
Ieder mens heeft weleens een steuntje in de rug nodig. Of het nu gaat om welzijn, financiën, relaties, wonen of werk. Lukt het (even) niet op eigen kracht? Dan biedt welzijnsorganisatie Zorgdat steun. Dat doen we op allerlei manieren, met de inzet van 40 professionals en circa 400 vrijwilligers.Zorgdat draagt bij aan het welzijn van mensen.
Stimenz
Stimenz is een organisatie voor sociaal werk gevestigd in Stroud (Centrum voor zorg, welzijn en cultuur),