Organisaties in Putten - Thuiszorg

Ontdek onze 29 organisaties en initiatieven

Buurtzorg
Verpleging en verzorging aan huis
Actief Zorg
Welkom bij Actief Zorg. De kans is groot dat u op zoek bent naar thuiszorg voor uzelf of iemand in uw omgeving. Een belangrijke keuze voor iedereen die er bij betrokken is. Wij zijn Actief Zorg en wij zetten ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Op deze website maakt u kennis met Actief Zorg en ervaart u waarvoor wij staan en wat we voor u kunnen betekenen.
Coöperatie Boer en Zorg
Coöperatie Boer en Zorg is een samenwerkingsverband van kleinschalige zorgondernemers in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland.Zij hebben hun krachten gebundeld om samen sterker te staan in de zorgsector.De coöperatie ondersteunt de bij haar aangesloten zorgondernemers, zodat zij goede en veilige zorg kunnen bieden aan hun deelnemers op hun unieke locaties. 
Atlashulp
Atlashulp is een kleinschalige betrokken zorgorganisatie, die onder andere op basis van de WMO Hulp bij het Huishouden biedt aan ouderen en mensen die volgens de gemeente behoefte hebben aan huishoudelijke hulp.Atlashulp is gevestigd in Puttenen we zijn werkzaam in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nijkerk. In alle plaatsen hebben we voor de medewerkers en de cliënten dames voor al uw vragen, huisbezoeken ed in de plaats zelf.  
Stichting Pionierzorg
Als kleinschalige zorginstelling zetten wij ons met hart en ziel in om onze cliënten te begeleiden, ondersteunen en motiveren met als doel hen perspectief te bieden op een zo zelfstandig mogelijk bestaan in onze soms ingewikkelde maatschappij.Stichting Pionierzorg richt zich op jongvolwassenen met LVB-problematiek, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen en/of (milde) psychiatrische aandoeningen. Daarbij focussen wij op de mogelijkheden, niet op de beperkingen.De cliënt
Vérian
Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener? Vérian biedt u zorg dichtbij, innovatief en met een warm hart! Met een frisse kijk op zorg en een groot dienstenaanbod leveren wij zorg op maat.
ThuiszorgInHolland
De juiste zorg, op een passend moment, door de meest geschikte medewerker. In de thuiszorg draait het bij ThuiszorgInHolland, ondanks alle bezuinigingen, nog steeds om mensen. Om u en onze medewerkers en daarbij komt u op de eerste plaats. Het gaat immers om ondersteuning bij u thuis!Als u kiest voor ThuiszorgInHolland, dan komen wij bij u thuis voor een intakegesprek. Natuurlijk zijn uw mantelzorgers van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Allereerst maken we
Stichting Het Baken
Vanzelfsprekend wilt u het leven blijven leiden zoals u dat al vele jaren gewend bent. Zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving wonen. Zorgverlening Het Baken biedt u de expertise en ondersteuning die hiervoor nodig is. Gewoon in uw eigen buurt. Die ondersteuning bieden wij met Dagbegeleiding of eerstelijnszorg van het Behandel- & Adviescentrum. Ook bij tijdelijke ondersteuning in een crisissituatie of revalidatie na een ziekenhuisopname.
Beweging 3.0
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie 
Siloah
Siloah wil mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.
RST Zorgverleners
RST Zorgverleners is een professionele reformatorische zorgorganisatie waar cliënten terecht kunnen met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, verzorging en verpleging en huishoudelijke hulp.Omdat wij een christelijke zorgorganisatie zijn, vormt de Bijbel ons fundament. Hierop baseren wij onze normen en waarden en onze manier van werken.
Professionals in NAH
Wij zijn een organisatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving. Bent u op zoek naar ondersteuning, voor uzelf of voor een naaste? Dan bent u bij ons misschien aan het goede adres.Hersenletsel kan ontstaan zijn door o.a.: een CVA, hersenkneuzing, ongeluk, zuurstoftekort, PICS, hartstilstand, reanimatie, fout tijdens een operatie, bijna verdrinking, hersenschudding, coma, ziekte, vergiftiging, hersenvliesontsteking, alcohol-drugsverslaving, hersentumor, TIA,