Organisaties in Putten

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

SKA Kinderopvang
Kinderen van nu groeien op in een wereld waarin alles steeds sneller gaat. Wij helpen kinderen om zich hierop voor te bereiden.Bij Ska staan we voor gezond opgroeien waar gezonde voeding, gezonde opvoeding en gezond bewegen met gezonde ontspanning onze pijlers zijn. Onze missie is groeien op Eigen Wijze: durven dromen, opkomen voor jezelf, kansen zien en je vooral niet tegen laten houden. Vandaar onze passende pay-off: Eigen wijze kids.
Agrarische kinderopvang Kukelekú
Welkom op de site van Agrarische Kinderopvang Kukelekú!Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Agrarische Kinderopvang Kukelekú! Wij bieden kinderopvang aan op een unieke locatie nabij het centrum van Putten. Op onze boerderij is ruimte voor kleinschalige dagopvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar oud.
Kindcentrum Putten
Kindcentrum Putten is sinds 2002 een begrip in Putten. Door de start in een economische crisis hebben we geleerd om innovatief te zijn. Met een piepklein kinderdagverblijf midden in het bos deden we alles net een beetje anders dan de traditionele opvang. Zelf je opvangtijden kiezen in plaats van standaard vaste dagen. “Wat is er nodig?” in plaats van “Dit is ons aanbod.” We zochten de samenwerking met basisscholen en ontwikkelden educatieve programma’s voor peuters. Kindcentrum Putten is nog Lees meer...
CNS Kinderopvang
Kinderdagverblijf, VVE en BSO