Organisaties in Putten

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Stichting Oktober 44
De stichting heeft ten doel: Het levend houden voor het nageslacht van de geschiedenis van de gebeurtenissen in Putten gedurende de bezettingsjaren 1940-1945, in het bijzonder de gebeurtenissen op 1 en 2 oktober 1944 en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.
Groevenbeek Klassiek
De organisatie van Groevenbeek Klassiek is een initiatief van Stichting Groevenbeek Klassiek. Het doel van Stichting Groevenbeek Klassiek is om minimaal één keer per jaar een breed publiek op een informele manier kennis te laten maken met de klassieke muziekcultuur in haar diverse verschijningsvormen.Het programma bestaat uit (aangename) klassieke werken waardoor zoveel mogelijk mensen, jong én oud, bereikt worden en zich (nog meer) gaan interesseren voor klassieke muziek.
Cultuurkust
Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden we voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Daarnaast hebben we een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en de maatschappelijke zorg en organiseren we open podia en festivals.