Organisaties in Putten - Buurthuizen

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Buren-Buurtdag Buurtver.Krachtighuizen
Buurtvereniging Krachtighuizen organiseert voor haar buren- en buurt de buren-buurtdag in- en om het buurthuis aan de Oude Prinsenweg 6C. Op zaterdag 23 september 2023 van 15.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom.
Inloophuis Hart van Putten
't Hart van Putten is dé ontmoetingsplek midden in het centrum van Putten waar iedereen van harte welkom is! Je kunt er een kop koffie of thee drinken. Het inloophuis biedt een fijne gelegenheid om met andere mensen in contact te komen. Er wordt gezellig gepraat, maar een spelletje doen met elkaar kan ook. Gastheren en gastvrouwen zorgen voor de ontvangst, voor koffie en thee en bieden een luisterend oor. De tuin achter
Buurtvereniging Krachtighuizen e.o.
Dé buurtvereniging voor bewoners van Krachtighuizen en omstreken die hun belangen behartigd als het gaat om woonomgeving en leefklimaat. De buurtvereniging organiseert ook recreatieve en educatieve activiteiten.
Stroud
Wij zijn samen Stroud. Stroud is er voor alle inwoners van Putten. Een uitnodigende plek voor ontmoeting en ontwikkeling. Een fijne locatie waar mensen kunnen meedoen. Waar tijd is voor hulp en vragen.