Organisaties in Putten - Behendigheidssport

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Schietvereniging Willhelm Tell
Schietvereniging Wilhelm Tell is sinds 1965 een begrip in Putten en omstreken. Naast sportiviteit staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor worden dan ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals themawedstrijden en een feestavond ter afsluiting van de interne competitie.
Gymnastiekvereniging Orion
De gymnastiekvereniging is opgericht op 28 maart 1974. Orion is ontstaan door de fusie van de gymnastiekvereniging Hercules en sportvereniging Putten Vooruit. Hercules bestond op het moment van de fusie ruim 35 jaar en sportvereniging Vooruit bestond toen al ruim 25 jaar.
Dartvereniging Boslust
De vereniging zet zich in voor de darts sport voor alle leeftijden en doeleinden in de omgeving Putten en omstreken. Tot nu toe heeft de vereniging twee competitie teams die deelnemen aan de competitie van de Darts Bond Midden Nederland, maar zouden wij graag meer jeugd of een vrouwenteam hier aan toe voegen. Ook bij onze openbare toernooien en de onderlinge competitie op donderdag avond kunnen wij meer jeugd en vrouwen verwelkomen.