Organisaties in Putten

Ontdek onze 180 organisaties en initiatieven

Inclusiepanel Putten
Putten is voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking of handicap. Iedereen moet toegang hebben tot winkels en openbare gebouwen. Iedereen moet kunnen meedoen met sporten en werken. Iedereen moeten op een geschikte plek kunnen wonen. En iedereen moet van A naar B kunnen komen. Kortom: in de gemeente Putten willen we dat iedereen mee kan doen. En zich welkom voelt, met of zonder beperking.Inclusieagenda Omdat niet iedereen zomaar mee kan doen, heeft de gemeente Putten
Coördinator Evenementenhulp
Als tweede coördinator Evenementenhulpverlening in de locatie Harderwijk-Ermelo-Putten ben je mede verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van evenementenhulpverleners bij evenementen in het werkgebied van Harderwijk-Ermelo-Putten.
Stimenz Putten
Sociaal (maatschappelijk) werk in Putten
Hulpverlener Bevolkingszorg (vrijwillig)
Bij een ramp of crisissituatie staat het team Bevolkingszorg van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen. Het Rode Kruis zoekt hulpverleners.
't Hart van Putten
't Hart van Putten zoekt gastvrije dames en heren die een paar uur van hun tijd willen besteden aan koffie/thee schenken, maar ook een luisterend oor kunnen bieden.Of misschien vervult u liever een coördinerende of een bestuurlijke taak.Neem gerust eens contact op met andere vrijwilligers om u te informeren. U /je kunt een mail sturen naar: info@hartvanputten.nl of neem contact op via de mail met onze
Bibliotheek Noordwest Veluwe
Onze Bibliotheek is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van de Noordwest Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, betaalbaar, en in een veilige omgeving.
Stichting TacT Muziek
Stichting TacT Muziek wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met de betekenis van muziek en de beoefening ervan. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan de talentontwikkeling, het welzijn van mensen en de maatschappij als geheel.
Pubquiz 20-10 buurthuis Krachtighuizen
Op vrijdagavond 20 oktober organiseert Buurtvereniging Krachtighuizen een gezellige PUBQUIZ. Je bent welkom in ons buurthuis aan de Oude Prinsenweg 6C in Putten, zaal open om 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Meld jouw team, max. 4 personen, met een originele naam aan via whatsapp 0642467041 of via mail buurthuiskrachtighuizen@gmail.com. Kosten zijn € 10,00 per team. Je bent van harte welkom.
Telefooncirkel Putten
De Telefooncirkel is een dienst waarbij vrijwilligers elke ochtend bellen naar inwoners uit Putten die behoefte hebben aan regelmatig contact. Het gaat om mensen die het prettig vinden om aan het begin van de dag gebeld te worden (tussen 8.30 en 9.30 uur). Dit kan het gevoel van eenzaamheid verkleinen en veiligheid vergroten. De vrijwilligers die bij de Telefooncirkel werken zorgen ervoor dat mensen gemotiveerd en met een goed gevoel de dag beginnen.
Koppelklaverjassen in 't Krachtighuus
Op zaterdag 4 november organiseert buurtvereniging Krachtighuizen een dag koppelklaverjassen. We starten om 10.00 en de zaal is open om 9.30 uur. Einde van deze dag is zo tegen 17.00 uur. Geef je op als koppel via de email buurthuiskrachtighuizen@gmail.com of telefonisch via 06 42 46 70 41. Entree is € 15,00 per persoon en daarvoor krijgt je 's morgens een kop koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch en 's middags een paar lekkere snacks. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen en
Dagbegeleiding ouderen
Onder de mensen blijvenOp een prettige en zinvolle manier de dag doorbrengen en onder de mensen blijven, dat is voor de meeste mensen belangrijk. Gaat dit niet meer vanzelf, dan kan de dagbegeleiding van Zorggroep Noordwest-Veluwe daarbij ondersteunen. Ook mantelzorgers hebben er baat bij: als hun naaste naar de dagbegeleiding gaat hebben zij tijd voor zichzelf.Langer zelfstandig thuis blijven wonen als je oud, daar kan dagbegeleiding bij ondersteunen. De
Bingo avond in 't Krachtighuus
Op zaterdag 28 oktober organiseert de buurtvereniging Krachtighuizen weer een gezellige Bingo-avond. Er zijn prachtige prijzen te winnen waaronder een superhoofdprijs. Aanvang 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Meld je vooraf aan via email buurthuiskrachtighuizen@gmail.com of telefoon 06 42 46 70 41. Tot dan!